Skip to content

Minkälainen on sinun Nokia? Mitä uutta syntyy kunnassasi? – Johanna Perkiö

Mitä ihminen on valmis tekemään asioiden eteen ja mitä tulisi tehdä, jotta rakentavaa ja kehittävää syntyisi meidän kunnassamme, meidän Nokiassa. Miten saisimme näkymään, että Nokia on meidän kaikkien näköinen? Mitä me olemme valmiita tekemään, jotta muutosta syntyisi?

Asioiden kehittyminen tarvitsee vaikuttajia. Muutos tarvitsee vaikuttajia. Asioiden eteneminen vaatii sinnikkyyttä, tilannekatsausta, budjetointia, vaikeitakin päätöksiä, yhteistyötä ja halua kehittää, jotta tulevaisuus on valoisampi.

On ihmisiä, jotka haluavat antaa kaiken itsestään ja tuoda ajatuksiaan esille, mutta on myös ihmisiä, jotka keskittyvät sisäänpäin pohdiskeluun ja asioiden ajatteluun rauhassa. Ja jotkut meistä tyytyvät ehkä olemaan tyytymättömiä asioihin, joita voisi nostaa esille. Kehitysideat ja muutosehdotukset ovat tärkeitä. Jotta asiat tulevat kuulluksi ja muutoskehotukset ja ajatukset näkyviksi, tarvitaan rohkeutta ja halua vaikuttaa.

Pitäisikö kuitenkin tuoda ajatuksia, kehittämisideoita ja toiveita enemmän esille? Miten haluamme esimerkiksi kehittää kuntaamme?

Meille jokaiselle löytyy varmasti oma intressi esimerkiksi ympäristön tai sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä, kaupungin kehittämisessä rakenteellisesti kuin myös työn ja hyvinvoinnin, koulutuksen sekä kasvatuksen saralta.

Rohkeasti mukaan vaikuttamaan oman kunnan asioihin! Tehdään yhdessä ja rakennetaan tulevaisuutta sekä meidän kaikkien Nokiaa!

Kirjoitukseen liittyvä kuva on vuodelta 2017. Johannan ehdokassivulle pääset tästä.