Skip to content

Miltä Nokia näyttää? – Meidän Nokia – Henna Peltola

Nokia näyttää toimivan ja palvelevan varsin hyvin asukkaitaan. Kuntapolitiikan avulla pyritään vaikuttamaan alueen asioihin niin hyvin kuin voidaan. Jokainen asukas ja toimija, haluaa hyvää omalle asuinkunnalleen ja kuntapolitiikalla pyritän aktiivisesti viemään alueita eteenpäin. Joskus kuitenkin eteenpäin vieminen tarkoittaa myös sitä, että pystytään tarjoamaan ja säilyttämään sellaiset puitteet ja järjestys, jotka on aikanaan saatu luotua. Vaikkei kaikkia asioita aina pystyttäisikään kehittämään juuri sillä hetkellä paremmiksi tai uudenlaisiksi, on puitteiden säilyttäminen myös osa eteenpäin menemistä.

Kannanotot ja näkökulmat asukkailta ovat tärkeitä ja median sekä sosiaalisen median avulla, niitä pystytään tuomaan helposti julki. Keskusteleva ilmapiiri johtaa aina johonkin parempaan. Niin on sosiaalisen median avulla jo Nokian alueellakin autettu toinen toisiamme, raportoitu ja varoitettu naapureita sekä toimittu yhdessä tuumin asioiden parantamiseksi ja edistämiseksi. Nykyään kello kuuluu kauemmas, mutta Nokia on toiminut jo ennen nykyistä aikaamme myös yhdessä tuumin.  

On siis myös hyvä pysähtyä nyt ja muistaa, että se mitä meillä jo on, on varsin hyvää.

Muista siis kiittää itseäsi niistä asioista, jotka olet tehnyt oikein, hyvin ja parantaaksesi asioita Nokialla. Näitä voivat yksinkertaisuudessaan olla vaikka toisen auttaminen, ystävällinen ele, työn tekeminen, kouluttautuminen, yhteisössä toimiminen, kannanotto tai jonkin hyvän asian tukeminen.
Muista myös toisia ihmisiä, yhteisöjä, yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka ovat tehneet oikein, hyvin ja parantaakseen asioita Nokialla.

Sosialidemokraatit ovat vaikuttaneet Nokialla alueemme kehitykseen ja elinvoimaan jo 1800-luvulta alkaen Nokian työväenyhdistyksen järjestäydyttyä. Vuosikymmeniin mahtuu paljon uudistuksia ja mullistuksia, ja kuitenkin aina päätöksen tekoa on Demareiden osalta pyritty tekemään niin, että jokaisesta pidetään huolta.

Nokian Demareiden Facebook -sivulla sekä Sdp Nokian Demarit Instagramissa esittelemme kuvasarjan avulla asioita, joita olemme puolustaneet ja edistäneet valtuustossa ja lautakunnissa aiemmin.
Näihin lukeutuvat muun muassa se, että kymppiluokka on saatu säilytettyä opetuksessa sekä on luotu uudelleensijoittamisraha, jonka avulla edistetään sen hetkiseen omaan työhönsä työkyvyttömien kaupungin työntekijöiden, sijoittumista uuteen työtehtävään.
Katso siis kanssamme, miltä Nokia näyttää.

Mennään eteenpäin. #meidännokia

Henna Peltola on Nokian demareiden ehdokas kuntavaaleissa 2021. Tutustu Hennaan tarkemmin tästä.