Skip to content

Kiitos teille – Tommi Suvela

Toisena kantavana teemana vaalikampanjassani on lasten ja nuorten urheilu. Sen hinta ei saisi nousta nykyisestä tai jopa sen hinta kuntapäätöksillä tulisi alentua esimerkiksi tilavuokria koskevien päätöksien avulla.

Vapaaehtoistyö nähdään näyttävinä toritapahtumina, isoina some-kampanjoina, julkkikset keräävät rahaa gaalailtoina tai jotain vastaavaa Isoa. Todellisuudessa ainoaa isoa vapaaehtoistyössä on tuhannet ja taas tuhannet isät, äidit, siskot, serkut, mummot, ukit jne., jotka joka ikinen päivä mahdollistavat lasten ja nuorten kohtuuhintaisen harrastamisen vapaaehtoistyöllään. He mahdollistavat nykyisen kaltaisen harrastamisen ja ennen kaikkea nykyisen hintaisen tekemisen. Kolme kertaa viikossa, yhdeksänä kuukautena vuodessa, vapaaehtoisvalmennusta tekevä tekee hyvin varovaisesti laskien vuodessa 162 tuntia lasten ja nuorten parissa. Tähän päälle voi laskea paljon tunteja pois perheeltä turnausten ym. kisatapahtumien vuoksi. Usein täysin ilman korvausta tai korvaus on jotain muuta kuin rahaa. Kiitos teille.

Itse olen saanut harrastaa vapaaehtoistyötä tekevien ihmisten ansiosta yleisurheilua, painia, karatea, koripalloa ja paljon muuta. Kiitos teille isä, äiti, Tane, Lelle, Joppe, Ahti, Kari, Jari, Ants, Markku, Jouko ja monet muut Siurossa ja Nokialla. Kiitos teille.

Koska sinä olet viimeksi kiittänyt lastasi liikuttavaa tai muuten häntä opettavaa vapaaehtoistyöntekijää?

Tommi Suvela on ehdokkaana Kuntavaaleissa 2021 SDP Nokian demareiden listalla. Käy tutustumaan Tommiin tarkemmin tästä.