42-vuotias nuorten Olympiavalmentaja, Varalan Urheiluopisto/Tampereen Urheiluakatemia

Miksi olet ehdolla Nokian demareissa?

Olen aina seurannut politiikkaa ja poliittista keskustelua aktiivisesti. Nyt olen toista kertaa SDP:n ehdokkaana kunnallisvaaleissa. SDP:n politiikka on selkeästi linjattua, pitkäjänteistä. Minulle tärkeä, heikompien aseman puolustaminen, on mielestäni koko yhteiskunnan toimivuuden ja tulevaisuuden kannalta poikkeuksellisen merkittävää. Kunnallispolitiikka tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti meidän nokialaisten elämään, arkeen ja tulevaisuuteen. Siinä työssä haluan olla omalla panoksellani aktiivisesti mukana.

Parasta Nokialla?

Nokialla on kaunis luonto ja se on rauhallinen sekä turvallinen paikka asua. Nokiassa on paljon potentiaalia olla vieläkin parempi paikka.

Mitä kehittäisit Nokialla?

Kehitettävää on aina. Esimerkiksi varhaiskasvatuksen päiväkotiryhmien lapsiryhmien pienentäminen olisi sekä lasten että henkilökunnan vuoksi kannatettavaa. Lasten- ja nuorten asema ja edulliset harrastusmahdollisuudet ovat myös asioita, joita tulee jatkuvasti
edistää. Lasten- ja nuorten terveys ja hyvinvointi ovat asioita, joista on ehdottomasti huolehdittava.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Vapaa ajallani luen ja harrastan liikuntaa. Nyt poikkeusaikana molempiin on ollut hieman tavallista enemmän aikaa käytettävissä.

Motto:

Yhteistyö, yhdessä tekeminen ja joukkuehenki vievät asioita eteenpäin.